Pentru ca a defrisat abuziv o livada cu piersici care se intindea pe 13 hectare, un barbat din Timis va sta 2 ani si 8 luni la inchisoare. Gheorghe C., 56 de ani, din localitatea Periam, dat in urmarire pentru distrugere, a fost capturat, zilele trec
Pentru ca a defrisat abuziv o livada cu piersici care se intindea pe 13 hectare, un barbat din Timis va sta 2 ani si 8 luni la inchisoare. Gheorghe C., 56 de ani, din localitatea Periam, dat in urmarire pentru distrugere, a fost capturat, zilele trecute, de politisti si transportat direct in penitenciar.
Desi pe numele acestuia exista emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, cel in cauza a fost de negasit aproape 2 ani.
Judecatoria din Sannicolau Mare l-a condamnat definitiv pe Gheorghe C., dupa ce s-a dovedit ca in 2003 acesta a ocupat in mod abuziv o livada cu pomi fructiferi.
Chiar daca aceasta apartinea unei societati comerciale, barbatul a angajat ocazional diverse persoane care au defrisat cele 13 hectare de pomi fructiferi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.