Peste o suta de persoane au fost traficate in Italia de o banda de mafioti romani care a fost anihilata, zilele trecute, la Torino. Cei opt membri ai gruparii, toti originari din Bistrita, au fost arestati in cadrul operatiunii "Shopping Center" si s
Peste o suta de persoane au fost traficate in Italia de o banda de mafioti romani care a fost anihilata, zilele trecute, la Torino. Cei opt membri ai gruparii, toti originari din Bistrita, au fost arestati in cadrul operatiunii "Shopping Center" si sunt acuzati de comert cu fiinte umane, tinere in sclavie, favorizarea migratiei ilegale, exploatarea de persoane prin obligare la furturi si tainuire. Autoritatile de la Bucuresti au fost solicitate sa ofere sprijin italienilor in momentul in care orasul Torino a fost, practic, terorizat de o retea de hoti romani. In baza informatiilor furnizate din strainatate, Punctul National Focal din cadrul MAI i-a identificat pe infractori, stabilind, totodata, ca actioneaza intr-o organizatie infractionala pe teritoriile ambelor state. Din cercetari a rezultat faptul ca persoanele arestate au fost implicate direct in racolarea si transportul celor peste o suta de victime pana in tara de destinatie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.