Cei 35 de euro-observatori vor participa de la inceput la lucrarile Parlamentului European, liderii grupurilor parlamentare luand decizia sa nu amane plecarea acestora pentru dezbaterea Regulamentelor celor doua Camere, au declarat, ieri, pentru Medi
Cei 35 de euro-observatori vor participa de la inceput la lucrarile Parlamentului European, liderii grupurilor parlamentare luand decizia sa nu amane plecarea acestora pentru dezbaterea Regulamentelor celor doua Camere, au declarat, ieri, pentru Mediafax, surse parlamentare.
Potrivit surselor citate, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, i-a informat marti seara, pe membrii conducerii PNL, la sedinta Biroului Permanent Central al partidului, ca a discutat cu reprezentantii celorlalte grupuri parlamentare si ca toti au decis sa-si trimita euro-observatorii la data stabilita, in PE.
Majoritatea fragila a parlamentarilor puterii, la dezbaterile pe Regulament, i-a determinat pe liderii Aliantei sa ia in considerare, zilele trecute, amanarea trimiterii euro-observatorilor la lucrarile PE.
Cei 12 senatori euro-observatori, atat de la putere cat si din opozitie, au adresat conducerii institutiei o cerere in care sustineau necesitatea participarii lor la sedinta din 26 septembrie, de la Strasbourg, a PE.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.