PSD Cluj a a cerut Curtii de Conturi si Corpului de Control al primului-ministru sa verifice modul in care primarul Emil Boc a absentat din primarie in cursul saptamanii. Potrivit purtatorului de cuvant al PSD Cluj, citat de Mediafax, Emil Boc a lip
PSD Cluj a a cerut Curtii de Conturi si Corpului de Control al primului-ministru sa verifice modul in care primarul Emil Boc a absentat din primarie in cursul saptamanii. Potrivit purtatorului de cuvant al PSD Cluj, citat de Mediafax, Emil Boc a lipsit de la primarie, de la inceputul mandatului de primar, cinci zile lucratoare pe luna, adica 70 de zile in total. In urma unui calcul, ei au ajuns la concluzia ca Boc trebuie sa justifice peste 100 milioane lei vechi. In replica, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj a declarat ca munca unui primar este nenormata. "Emil Boc lucreaza sapte zile pe saptamana. In ultimele luni si-a luat cate o zi de concediu pentru a se deplasa la Bucuresti. Aceste deplasari s-au facut si in interesul municipiului Cluj-Napoca, nu numai in interes de partid", a precizat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.