Ministerul Economiei si Comertului si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) au incheiat un protocol de colaborare pe baza caruia se vor infiinta centrele de promovare a produselor si serviciilor industriale (CPPSI), la nivelul regiunilor de
Ministerul Economiei si Comertului si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) au incheiat un protocol de colaborare pe baza caruia se vor infiinta centrele de promovare a produselor si serviciilor industriale (CPPSI), la nivelul regiunilor de dezvoltare.
Centrele de Promovare au ca scop sprijinirea intreprinzatorilor, in vederea patrunderii pe piata, in conditii de competitivitate.
Principalele functii pe care trebuie sa le indeplineasca CPPSI sunt: organizarea de puncte de informare, instruirea agentilor economici, acordarea de consultanta personalizata, crearea si actualizarea bazelor de date, precum si organizarea de evenimente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.