Adrian Nastase ameninta ca grupurile parlamentare ale PSD isi vor radicaliza atitudinea daca partidul lor nu este luat in considerare. In opinia sa, o astfel de atitudine va duce "la consecinte care nu vor fi pozitive, nu vor fi deloc agreate de act
Adrian Nastase ameninta ca grupurile parlamentare ale PSD isi vor radicaliza atitudinea daca partidul lor nu este luat in considerare. In opinia sa, o astfel de atitudine va duce "la consecinte care nu vor fi pozitive, nu vor fi deloc agreate de actuala putere". Nastase a enumerat si modalitatile prin care s-ar radicaliza atitudinea PSD: o greva parlamentara pentru o perioada limitata, de doua saptamani sau de o luna, precum si interventia la legile organice, care se voteaza cu majoritate calificata de doua treimi, si care nu vor reusi sa treaca de plen fara votul PSD. El a precizat ca se poate trece si la dezbateri intense si depunere de amendamente in legatura cu toate legile, indiferent de tipul acestora.
In final, Nastase si-a nuantat pozitia, aratand ca formatiunea sa are in Parlament "resursele necesare si pentru un razboi de gherila, dar si pentru un parteneriat care sa insemne acordarea unei atentii mai responsabile problemelor reale ale tarii".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.