calugarul Daniel Corogeanu si cele patru maicute de la manastirea vasluiana. in afara medicilor legisti si a procurorilor, nimeni nu a avut acces ieri dimineata in cimitirul din localitatea vasluiana Perieni unde e ingropata fata. Zona a fost inconju
calugarul Daniel Corogeanu si cele patru maicute de la manastirea vasluiana. in afara medicilor legisti si a procurorilor, nimeni nu a avut acces ieri dimineata in cimitirul din localitatea vasluiana Perieni unde e ingropata fata. Zona a fost inconjurata de jandarmi si politisti. Zeci de localnici s-au adunat si au privit peste gard ce se intampla in cimitir. Printre ei si mama maicutei Irina. Ramasitele fetei care a murit la 15 iunie vor fi din nou supuse unor expertize. La scurt timp, duhovnicul si patru maicute au fost arestati si acuzati de omor deosebit de grav si lipsire de libertate. Ei sunt judecati acum in stare de libertate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.