Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au luat, ieri, in discutie, propunerea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare cu inca zece zile emis pe numele lui Omar Hayssam in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani, ne-au informat surse ju
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au luat, ieri, in discutie, propunerea procurorilor de prelungire a mandatului de arestare cu inca zece zile emis pe numele lui Omar Hayssam in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani, ne-au informat surse judiciare, precizand ca audierea omului de afaceri a durat doar cateva minute. Pe de alta parte, surse neoficiale ne-au declarat ca procurorii instantei supreme au promis in urma cu catva timp ca nu vor mai cere prelungirea mandatului, considerand ca au suficiente probe pentru a-l trimite pe acesta in judecata.
Demersul de ieri al procurorilor este, insa, absolut necesar, avand in vedere ca anchetatorii plecati la Bagdad pentru a-l audia pe Mohammad Munaf nu s-au intors inca, iar declaratia acestuia este considerata indispensabila intocmirii rechizitoriului. Mandatul de arestare emis pe numele lui Omar Hayssam urmeaza sa expire la data de 25 septembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.