Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) este proprietarul de drept al cladirii Senatului pe care a construit-o din fondurile institutiei in perioada 1938-1945, a declarat, ieri, prof. univ. Nicolae Noica, aducand in sprijinul acestei afirmatii
Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) este proprietarul de drept al cladirii Senatului pe care a construit-o din fondurile institutiei in perioada 1938-1945, a declarat, ieri, prof. univ. Nicolae Noica, aducand in sprijinul acestei afirmatii o serie de documente de arhiva.
Incercand sa demonteze afirmatiile potrivit carora imobilul a fost transmis cu titlu gratuit in administratia Internelor, Noica a mai spus ca actele aflate la Arhiva Nationala arata contrariul.
Deocamdata, nu se stie data exacta cand politistii se vor muta in sediul din Piata Revolutiei, insa un lucru este cert.
Si Ministerul Sanatatii si cel al Familiei si Protectiei Sociale vor trebui sa elibereze spatiile pe care le ocupa, pentru ca si acestea apartin MAI.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.