David Andrei a reclamat zilele trecute la Prefectura Mures ca in urma accidentului aviatic produs pe 26 august 2004 care i-a distrus casa, masina si un garaj (foto), MApN nu i-a dat despagubirile promise. "Lucrarile au inceput, dar au fost sistate di
David Andrei a reclamat zilele trecute la Prefectura Mures ca in urma accidentului aviatic produs pe 26 august 2004 care i-a distrus casa, masina si un garaj (foto), MApN nu i-a dat despagubirile promise. "Lucrarile au inceput, dar au fost sistate din cauza vremii nefavorabile. Mi-au promis ca vor fi reluate, dar asta nu s-a mai intamplat. Garajul a fost construit, dar acum crapa, casa a fost doar suflata cu var, iar in schimbul masinii mi s-a dat o alta aspectuoasa, dar stricata", a scris barbatul in petitia care incrimineaza MApN.
De partea celalata, oficiali ai MApN sustin ca lucrurile sunt foarte clare si ca Fortele Aeriene au facut tot posibilul ca omul sa fie despagubit. "O comisie a evaluat pagubele la aproape 900 de milioane de lei vechi, bani care au fost alocati pentru 17 familii ale caror case au fost afectate. Andrei a primit putin peste 68 de milioane de lei vechi, din care o firma i-a reparat casa si garajul, si i-a fost adusa o masina. Chiar daca caroseria automobilului luat din parcul nostru auto a fost veche, din '85-'86, toate piesele din el au fost noi. Armata a facut tot ce a fost posibil pentru ca imobilul pagubasului sa arate ca inainte de accident. Mai mult nu avem ce sa facem", a declarat capitan comandor Liliana Tanase, ofiter de presa al Statului Major al Fortelor Aeriene.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.