de drept. Jocul a curs bine pentru bucuresteni, insa golul a lipsit in prima repriza. Apoi, Lucescu jr. a facut mutarea castigatoare: l-a introdus la reluare pe Robert Ilyes, care a marcat si a facut diferenta. Reusita harghiteanului a fost contestat
de drept. Jocul a curs bine pentru bucuresteni, insa golul a lipsit in prima repriza. Apoi, Lucescu jr. a facut mutarea castigatoare: l-a introdus la reluare pe Robert Ilyes, care a marcat si a facut diferenta. Reusita harghiteanului a fost contestata indelung de gazde, care au cerut ofsaid, insa arbitrul Salomir a ramas ferm pe pozitii.
Pentru resiteni, meciul a insemnat revederea cu fotbalul din Divizia A, esalon pe care l-au parasit cu ceva vreme in urma. Cei 6.000 de spectatori din tribune - in majoritate muncitori invoiti pentru acest meci de conducerea Combinatului - au trait din nou mirajul fotbalului mare, insa doar atat.
De partea cealalta, obiectiv indeplinit pentru rapidisti, fara prea mult efort. Desi echipa a invins, presedintele Dinu Gheorghe a fost din nou huiduit de fanii giulesteni, acestia cerandu-i incontinuu demisia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.