Romania trebuie sa renunte la a-si mai vinde ieftin forta de munca foarte calificata si sa isi foloseasca mai mult tinerii intelectuali care sunt foarte bine pregatiti in universitatile nationale pentru a intra in marea familie a Uniunii Europene, a
Romania trebuie sa renunte la a-si mai vinde ieftin forta de munca foarte calificata si sa isi foloseasca mai mult tinerii intelectuali care sunt foarte bine pregatiti in universitatile nationale pentru a intra in marea familie a Uniunii Europene, a declarat, ieri, Oliver Neufeldt, vicepresedinte al Uniunii Federale a IMM-urilor din Germania BVMW, intr-o conferinta de presa.
Sub egida Confederatiei Patronale UGIR-1903, ieri s-au desfasurat lucrarile Forumului de afaceri romano-german, prima actiune comuna organizata dupa semnarea protocolului de colaborare dintre UGIR-1903 si Uniunea Federala a IMM-urilor din Germania BVMW. BVMW are 53 de mii de membri in Germania si 120 de mii la nivel national, firme care ofera peste patru milioane de locuri de munca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.