Operatiunile derulate la Bursa s-au mentinut pe un trend ascendent atat la nivelul preturilor de tranzactionare, cat si sub aspectul lichiditatii, care a atins un nou nivel record pentru luna septembrie, de 41,4 milioane de lei."Dupa cum evolueaza pi
Operatiunile derulate la Bursa s-au mentinut pe un trend ascendent atat la nivelul preturilor de tranzactionare, cat si sub aspectul lichiditatii, care a atins un nou nivel record pentru luna septembrie, de 41,4 milioane de lei."Dupa cum evolueaza piata se pare ca exista in continuare cumparatori mari. Ascensiunea bursei dupa anuntarea imbunatatirii ratingului acordat Romaniei de catre S&P si Japan Credit Rating ar putea fi un indiciu al intrarii fondurilor straine pe piata de capital romaneasca", a declarat Alin Brende, directorul unei companii de brokeraj. El a apreciat ca variatiile reduse ale cotatiilor sunt benefice pentru piata si releva faptul ca pe piata sunt atat vanzatori, cat si cumparatori puternici.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.