Grupul parlamentar PRM a solicitat conducerii Senatului sa-i sanctioneze pe senatorii care au refuzat fara motive obiective sa reprezinte, in luna septembrie, acest for legislativ in strainatate. Potrivit unei scrisori adresate Biroului Permanent al
Grupul parlamentar PRM a solicitat conducerii Senatului sa-i sanctioneze pe senatorii care au refuzat fara motive obiective sa reprezinte, in luna septembrie, acest for legislativ in strainatate. Potrivit unei scrisori adresate Biroului Permanent al Senatului de grupul PRM, senatorii PD, PNL, PC si UDMR refuza "in mod sistematic" sa plece in deplasari in strainatate, la activitatile organismelor internationale in care au fost desemnati sa reprezinte Parlamentul Romaniei".
Semnatarul documentului, liderul senatorilor PRM, Gheorghe Funar, sustine ca, astfel, respectivii parlamentari ar incalca Regulamentul Senatului si Statutul senatorilor si deputatilor.
Grupul PRM a solicitat, de asemenea, conducerii Senatului sa dispuna ca pentru toate aceste deplasari sa fie cumparate bilete de calatorie, costul acestora urmand sa fie imputat senatorilor care refuza sa plece in delegatie fara motive obiective.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.