PNA Daniel Morar e urmatoarea: Ioan Mircea Zarie si Carmen Argentina Galca, pentru functiile de procuror general adjunct; Irinel Paun - sef al Sectiei de combatere a coruptiei; Doru Florin Tulus - sef al Sectiei de combatere a infractiunilor conexe
PNA Daniel Morar e urmatoarea: Ioan Mircea Zarie si Carmen Argentina Galca, pentru functiile de procuror general adjunct; Irinel Paun - sef al Sectiei de combatere a coruptiei; Doru Florin Tulus - sef al Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie si Romeo Balan, pentru sefia Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari. Cei cinci au fost selectati dintre cei 15 candidati intervievati de catre o comisie formata din ministrul justitiei, procurorul general al PNA si un psiholog. Azi propunerile vor intra in discutia Sectiei de procurori a CSM.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.