Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, fiind vedeta echipei. Ambii jucatori au debutat recent la echipa nationala a Romaniei si au fost titulari in partida cu Cehia (2-0 la Constanta, in preliminariile CM 2006), fiind surprizele selection
Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, fiind vedeta echipei.
Ambii jucatori au debutat recent la echipa nationala a Romaniei si au fost titulari in partida cu Cehia (2-0 la Constanta, in preliminariile CM 2006), fiind surprizele selectionerului Victor Piturca.
Dinamo Kiev, vicecampioana Ucrainei, trece prin momente destul de dificile in acest sezon, fiind eliminata din cupele europene de formatia elvetiana Thun, iar in campionat este pe locul doi dupa 9 etape, la doua puncte de echipa lui Mircea Lucescu, sahtior.
Dinamo Kiev, aflata in cautarea unui antrenor strain dupa demiterea lui Leonid Buriak, mai are in lot trei jucatori romani - Tiberiu Ghioane, Cristian Irimia si Florin Cernat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.