Federatia Italiana a Tertiarului Avansat - FITA, impreuna cu Unimpresa Romania si Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC), a initiat un program pentru a transfera modelul de referinta international privind sistemele de ma
Federatia Italiana a Tertiarului Avansat - FITA, impreuna cu Unimpresa Romania si Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC), a initiat un program pentru a transfera modelul de referinta international privind sistemele de management al calitatii catre intreprinderile din Romania, potrivit unui comunicat al ANIMMC. Locurile disponibile sunt in numar de 180, distribuite dupa cum urmeaza: Bucuresti (70), Timisoara (40), Cluj (30), Craiova (20) si Iasi (20). Ca urmare a check-up-ului, societatile vor putea beneficia de orientare si de asistenta pentru perfectionarea procedurilor si sistemelor in conformitate cu normele ISO 9000.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.