Fostul presedinte al conglomeratului industrial american Tyco, acuzat pentru deturnarea a 600 de milioane de dolari din casieria intreprinderii, a fost condamnat la inceputul saptamanii la 25 de ani de inchisoare, au anuntat agentiile de presa intern
Fostul presedinte al conglomeratului industrial american Tyco, acuzat pentru deturnarea a 600 de milioane de dolari din casieria intreprinderii, a fost condamnat la inceputul saptamanii la 25 de ani de inchisoare, au anuntat agentiile de presa internationale. Dennis Kozlowski, in varsta de 58 de ani, si fostul sau director financiar, Mark Swatz, de 44 de ani, au fost condamnati de catre un tribunal din New York la 25 de ani de detentie, cu posibilitatea restrangerii pedepsei la opt ani. Cei doi oameni de afaceri au mai fost condamnati si la restituirea a 134 de milioane de dolari, si la plata unor amenzi care insumeaza 105 milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.