Partidul Social Democrat si Alianta se acuza reciproc ca nu vor sa isi trimita euro-observatorii la lucrarile Parlamentului European, ca sa nu piarda voturi in cele doua Camere. Deputatii PSD Valeriu Zgonea si Radu Podgoreanu au afirmat, ieri, ca det
Partidul Social Democrat si Alianta se acuza reciproc ca nu vor sa isi trimita euro-observatorii la lucrarile Parlamentului European, ca sa nu piarda voturi in cele doua Camere. Deputatii PSD Valeriu Zgonea si Radu Podgoreanu au afirmat, ieri, ca detin informatii potrivit carora euro-observatorii Aliantei D.A. nu vor fi prezenti la lucrarile Parlamentului European pana cand nu vor fi finalizate dezbaterile interne pe problema modificarii regulamentelor celor doua Camere. Deputatul PSD Valeriu Zgonea a propus ca toate partidele sa adopte aceeasi pozitie, "nu unii sa mearga in forul european, iar altii sa ramana in tara".
Reprezentantii Aliantei au respins categoric acuzatiile, deputatul liberal Mircea Cosea spunand chiar ca are informatii conform carora reprezentantii PSD nu ar intentiona sa faca deplasarea la Parlamentul European.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.