staff-ul clubului a hotarat sa analizeze efortul financiar al investitorilor si al autoritatilor locale, vizavi de prestatia echipei antrenate de Cosmin Olaroiu (foto). Liderul administratiei judetene s-a declarat total nemultumit de evolutia "alb
staff-ul clubului a hotarat sa analizeze efortul financiar al investitorilor si al autoritatilor locale, vizavi de prestatia echipei antrenate de Cosmin Olaroiu (foto).
Liderul administratiei judetene s-a declarat total nemultumit de evolutia "alb-violetilor", apreciind ca nici echipa tehnica si nici jucatorii de la Poli nu a inteles ca intreaga investitie a sponsorului principal, BkP, precum si cea a administratiei timisorene a fost depusa pentru realizarea unei dorinte a banatenilor, castigarea titlului de campioana.
Avertismentul lui Ostaficiuc demonstreaza faptul ca oficialii din judet nu mai sunt dispusi sa tolereze prestatiile mediocre ale jucatorilor de la Poli. Dupa 6 etape, "Chelsea Viola" ocupa locul 10 (din 16 echipe), cu 8 puncte (2 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.