Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) va incerca sa descurajeze orientarea pietei auto spre importuri masive de masini rulate dupa aderarea Romaniei in Uniunea Europeana (UE) si va sprijini vanzarile de autovehicule noi, af
Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) va incerca sa descurajeze orientarea pietei auto spre importuri masive de masini rulate dupa aderarea Romaniei in Uniunea Europeana (UE) si va sprijini vanzarile de autovehicule noi, aflate in crestere accelerata. "Prin creditele mai avantajoase oferite si prin scaderea dobanzilor, vom incerca sa descurajam importurile masive de masini second-hand", a declarat, ieri, presedintele APIA, Brent Valmar, prezent la o conferinta pe tema leasing-ului. El a adaugat ca automobilele noi produse de Automobile Dacia ar putea reprezenta o alternativa la modelele vechi aduse din strainatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.