vedem, insa, ce se va hotari sa faca mai departe, fotbal sau box, pentru ca si la "sportul nobil" a ocupat primul loc la un turneu de copii!", a radiografiat antrenorul lui Andrei Vastag si baiatul lui Petre Marin, fundasul Stelei, a demonstrat ca
vedem, insa, ce se va hotari sa faca mai departe, fotbal sau box, pentru ca si la "sportul nobil" a ocupat primul loc la un turneu de copii!", a radiografiat antrenorul lui Andrei Vastag
si baiatul lui Petre Marin, fundasul Stelei, a demonstrat ca are calitati. "Vreau sa ii calc pe urme tatalui meu", a spus hotarat pustiul, desemnat al treilea in ierarhia celor mai buni jucatorii ai turneului.
in 2002, Leonard Doroftei, campion mondial in versiunea WBA, a fost prezent la meciul internatonal de box dintre Romania si Ucraina, care a avut loc la Resita. Doroftei, care a fost invitatul de onoare al acestei gale, a prezentat publicului resitean Centura cu Diamante si a "boxat" o repriza demonstrativa cu Andrei Vastag, fiul lui Feri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.