bolnavii cu infectii care necesita terapie intensiva, adultii sau copii. "Un pacient costa in medie pe zi intre 5.000 si 10.000 euro, medicatia fiind de 3.000-5.000 euro, restul reprezentand ingrijirea", a precizat prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, di
bolnavii cu infectii care necesita terapie intensiva, adultii sau copii. "Un pacient costa in medie pe zi intre 5.000 si 10.000 euro, medicatia fiind de 3.000-5.000 euro, restul reprezentand ingrijirea", a precizat prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul institutului. Investitia de 500.000 euro a fost suportata din fonduri proprii, iar sectiile sunt dotate cu paturi specifice ingrijirii pacientilor cu afectiuni severe, fiind actionate electric, cu telecomanda.
Tot incepand de ieri, Spitalul Elias are o maternitate moderna, rezultat al unui parteneriat public-privat de servicii medicale in domeniul obstetricii-ginecologiei, realizat cu Centrul medical Unirea. Maternitatea are doua sali de nastere, o sectie de neonatologie si doua rezerve private, dotate la standarde europene.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.