Mircea Geoana, a anuntat, ieri, ca va continua negocierile pentru constituirea unei platforme politice centru-stanga. In cursul acestei saptamani, consultarile vor continua atat cu partide politice de orientare centru-stanga si cu federatii sindicale
Mircea Geoana, a anuntat, ieri, ca va continua negocierile pentru constituirea unei platforme politice centru-stanga. In cursul acestei saptamani, consultarile vor continua atat cu partide politice de orientare centru-stanga si cu federatii sindicale pentru o forma de actiune politica, a spus liderul PSD.
Printre intrevederile programate sunt cele cu reprezentantii Partidului Ecologist si ai federatiei sindicale Meridian. "Daca sunt interesate de reforma clasei politice, sunt binevenite partidele lui Petre Roman si Cozmin Gusa" (n.r. - Forta Democrata si Partidul Initiativa Nationala), a spus liderul social-democrat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.