Liderul UDMR Marko Bela considera ca Romania a facut in ultimii ani pasi importanti in directia prevenirii si combaterii fenomenului discriminarii. "Cu toate acestea, mai sunt multe lucruri de facut, deoarece exista anumite deficiente si lipsuri in a
Liderul UDMR Marko Bela considera ca Romania a facut in ultimii ani pasi importanti in directia prevenirii si combaterii fenomenului discriminarii. "Cu toate acestea, mai sunt multe lucruri de facut, deoarece exista anumite deficiente si lipsuri in actele normative care reglementeaza activitatea de combatere a discriminarii, dar si probleme de ordin institutional", a spus Marko Bela, citat de Rompres. Vicepremierul a amintit de proiectul de lege privind minoritatile nationale depus de UDMR in Parlament, prin care considera ca se vor crea premisele existentei unui organism puternic, independent, capabil sa puna la dispozitia cetatenilor asistenta de care acestia au nevoie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.