Recent, BRD-Groupe Societe Generale a lansat un produs de economisire - creditare, disponibil in lei sau euro, dupa economisire clientii avand posibilitatea sa opteze pentru un credit pentru nevoi personale, imobiliar sau ipotecar. Perioada de econom
Recent, BRD-Groupe Societe Generale a lansat un produs de economisire - creditare, disponibil in lei sau euro, dupa economisire clientii avand posibilitatea sa opteze pentru un credit pentru nevoi personale, imobiliar sau ipotecar. Perioada de economisire in cazul produsului Multiplan al BRD este cuprinsa intre doi ani si zece ani, clientul avand posibilitatea sa aleaga moneda, durata, frecventa depunerilor, precum si suma pe care doreste sa o economiseasca. Dobanda la depozite este de 3% pe an pentru euro si 4% pentru lei, fixa pe toata perioada contractuala si garantata prin contract.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.