spectaculoasele costume de scena si perucile pe care le poarta la cabaret prietenul si colegul de scena al Mariei si a exersat mersul pe tocuri foarte inalte si subtiri. Toate acestea nu i s-au parut foarte dificile, pentru ca actorul mai jucase un p
spectaculoasele costume de scena si perucile pe care le poarta la cabaret prietenul si colegul de scena al Mariei si a exersat mersul pe tocuri foarte inalte si subtiri. Toate acestea nu i s-au parut foarte dificile, pentru ca actorul mai jucase un personaj similar in piesa "Arat bine azi", pusa in scena la Green Hours de Ana Margineanu, insa in pregatirea rolului s-a izbit la un moment dat de un obstacol neasteptat, pe care l-a depasit cu mari... suferinte: "Cel mai greu lucru la travesti nu a fost mersul pe tocuri, cu care m-am obisnuit neasteptat de repede, ci epilarea cu ceara! Primele dati a fost un cosmar! Acum am inceput sa ma obisnuiesc...".
Toma si-a dorit foarte mult rolul din "Secretul Mariei": "E exact genul de personaj care imi place cel mai mult: persoane extrovertite, dar mult mai profunde decat par. Iubesc personajele de compozitie!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.