Modificarile aduse noului Cod silvic vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii octombrie, proiectul urmand a fi prezentat Executivului pentru aprobare, a declarat Vasile Lupu, secretar de stat pentru paduri in Ministerul Agriculturii, Padurilor si De
Modificarile aduse noului Cod silvic vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii octombrie, proiectul urmand a fi prezentat Executivului pentru aprobare, a declarat Vasile Lupu, secretar de stat pentru paduri in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR). Noul Cod reprezinta un volum imens de munca, acesta cuprinzand o serie de legi referitoare la impadurirea terenurilor defrisate si degradate, la infiintarea perdelelor de protectie, la regimul silvic, precum si cele privind administrarea padurilor si contraventiile din domeniu. Pentru promovarea noului Cod silvic a avut loc deja o dezbatere publica cu toti reprezentantii din sector astfel incat acesta sa fie cat mai complex.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.