Presedintele Camerei Deputatilor s-a declarat ieri extrem de suparat de faptul ca presedintele Traian Basescu a atacat institutia pe o conduce ca ineficienta. Dupa ce a prezentat cateva statistici care aratau ca Parlamentul s-a reformat pentru ca dup
Presedintele Camerei Deputatilor s-a declarat ieri extrem de suparat de faptul ca presedintele Traian Basescu a atacat institutia pe o conduce ca ineficienta. Dupa ce a prezentat cateva statistici care aratau ca Parlamentul s-a reformat pentru ca dupa Constitutia din 2003 adopta legile mult mai repede, Adrian Nastase a aruncat pisica in curtea Presedintiei si Guvernului. "Blocajele actuale nu se datoreaza faptului ca Parlamentul are doua Camere, ci pentru ca Executivul are doua Camere, mai exact doua palate", acuza pesedistul. "Este o masina cu doi soferi si cu doua volane in care presedintele si premierul trag in directii diferite", a apreciat el.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.