In perioada 22-24 septembrie, se desfasoara a VIII-a editie a Modexpo, la Romexpo, expozitie internationala de textile, confectii, pielarie, blanuri, incaltaminte, marochinarie si accesorii. La eveniment sunt asteptate sa participe 67 de firme romane
In perioada 22-24 septembrie, se desfasoara a VIII-a editie a Modexpo, la Romexpo, expozitie internationala de textile, confectii, pielarie, blanuri, incaltaminte, marochinarie si accesorii. La eveniment sunt asteptate sa participe 67 de firme romanesti si 53 de firme straine, din Austria, Bulgaria, Italia, Marea Britanie si Turcia.
"Acest eveniment are ca finalitate o informare corecta a producatorilor romani asupra tendintelor care se lanseaza la targurile de profil", a aratat, pentru Rompres, Liliana Suroiu Udrea, doctor in moda. Noutatea evenimentului o reprezinta expozitia de tendinte, Design Gallery, care va gazdui expozitia de tendinte, expozitia studentilor si absolventilor participanti la Concursul de moda si design al Asociatiei de Moda si Design din Romania - editia I, expozitia designerilor si brandurilor romanesti care isi prezinta propunerile pentru sezonul toamna-iarna 2005 si Seminarul de tendinte pentru sezonul primavara-vara 2006. "Noutatea Design Gallery este data de amploarea pe care noi o dam acestui eveniment, care se va desfasura cu participarea IBD-GTZ (program al Ministerului Federal German pentru Cooperare Economica si Dezvoltare, destinat sprijinirii alinierii economice a Romaniei la Comunitatea Europeana), si unde va participa ca invitat presedintele Asociatiei de Design din Germania, Mara Michel", a mai explicat Udrea.
Tematica Modexpo este structurata pe sectiunile Moda, Incaltaminte si Materiale si Accesorii pentru textile, confectii si incaltaminte.
In perioada 22-25 septembrie, Romexpo va gazdui editia a XI-a a Cosmetics Beauty Hair 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.