Ministerul Justitiei si Ministerul Public au reluat procedura de atribuire a contractului privind achizitia de echipamente informatice prin leasing financiar, dupa ce anulasera licitatia de pe 29 august din cauza unor contestatii depuse de participan
Ministerul Justitiei si Ministerul Public au reluat procedura de atribuire a contractului privind achizitia de echipamente informatice prin leasing financiar, dupa ce anulasera licitatia de pe 29 august din cauza unor contestatii depuse de participanti. Cele doua ministere vor achizitiona in leasing tehnica de calcul si servicii necesare pentru informatizarea sistemului judiciar si penitenciar din Romania, licitatia deschisa urmand sa aiba loc pe data de 5 octombrie. Ministerul Justitiei intentioneaza sa cumpere 124 servere, 8.200 de computere, 100 de laptopuri, 960 de imprimante si 30 de multifunctionale. Ministerul Public va contracta 348 de servere, 2.367 de computere, 268 de laptopuri si alte echipamente. Achizitiile celor doua ministere mai vizeaza echipamente de retea si comunicatii, licente software si periferice. Firmele interesate sa participe la licitatie pot solicita clarificari pana la 27 septembrie, data limita pentru depunerea ofertelor fiind 5 octombrie, ora 10.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.