Raiffeisen a redus saptamana trecuta dobanzile la depozitele in lei la trei luni, de la 6,25 la suta, la sase la suta. Dobanzile pasive practicate de banca pentru persoane fizice si juridice, in lei si valuta, au ramas la acelasi nivel. Astfel, pentr
Raiffeisen a redus saptamana trecuta dobanzile la depozitele in lei la trei luni, de la 6,25 la suta, la sase la suta. Dobanzile pasive practicate de banca pentru persoane fizice si juridice, in lei si valuta, au ramas la acelasi nivel. Astfel, pentru depunerile persoanelor fizice la vedere rata anuala a dobanzii este de 0,25 la suta, atat pentru dolari, cat si pentru euro. Depozitele la o luna, de cel putin 500 de dolari, pe baza de contract cu rata fixa de dobanda si plata lunara a dobanzii beneficiaza de o rata anuala a dobanzii de 2,60 la suta, iar depozitele la o luna, de cel putin 500 de euro, pe baza de contract cu rata fixa si plata lunara a dobanzii beneficiaza de o rata anuala a dobanzii de 2,30 la suta. Pentru depozitele in dolari la trei luni dobanda anuala este de 2,80 la suta, pentru cele la sase luni, de trei la suta, pentru depozitele la noua luni, de 3,10 la suta, iar pentru depozitele in dolari la un an, de 3,20 la suta. Pentru depozitele in euro, la trei luni, la sase luni, la noua luni si la un an, dobanda anuala este de 2,50 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.