Cu aceasta performanta se poate lauda practic seful Autoritatii Nationale pentru Turism, care a aflat din presa si din Monitorul Oficial ca trebuie sa-si faca bagajele. Iar pentru ca Guvernul nu a avut decenta sa-i comunice decizia oficial, Marius Cr
Cu aceasta performanta se poate lauda practic seful Autoritatii Nationale pentru Turism, care a aflat din presa si din Monitorul Oficial ca trebuie sa-si faca bagajele. Iar pentru ca Guvernul nu a avut decenta sa-i comunice decizia oficial, Marius Crivtonencu era in dubii daca trebuie sau nu sa elibereze sau nu postul.
Nedumerire accentuata si de o discutie cu ministrul Gheorghe Dobre, care i-a spus ca nu are cunostinta de o decizie oficiala in acest sens si sa isi continue activitatea. Suspansul a fost lamurit, la fel de elegant, de Guvern, care a comunicat, sec, presei, ca decizia premierului produce efecte de la data publicarii in Monitorul Oficial.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.