contra rivalilor istorici din Ghencea. Alex recunoaste ca principala sa calitate e viteza. De duminica seara, a mai descoperit una. Sare bine la cap: l-a devansat de pe loc pe stelistul Dorin Goian, stoperul "ros-albastrilor", care e mai inalt cu
contra rivalilor istorici din Ghencea.
Alex recunoaste ca principala sa calitate e viteza. De duminica seara, a mai descoperit una. Sare bine la cap: l-a devansat de pe loc pe stelistul Dorin Goian, stoperul "ros-albastrilor", care e mai inalt cu 13 centimetri, la golul de 2-2! Cum explica el golul? "Am venit lansat si am sperat ca Hamutovski si Goian sa se incurce. stiam ca pot sari mai sus decat ei, desi sunt mult mai scund. La cate "garduri" fac la antrenamente... Daca ar fi sa-mi imbunatatesc ceva in joc, asta e concentrarea la finalizare". Recunoaste apoi ca nu a fost penalty, la faza in care l-a driblat pe "Hamu": "Am pus piciorul gresit in pamant si asta a fost".
Desi a protestat de cateva ori ca este uitat pe banca, Baltoi crede acum in destin - intra spre final pentru goluri de colectie: "Cel mai bun sa joace. incerc sa ma impun, iar concurenta este normala. M-am facut fotbalist, ma bat pentru un loc in primul "11". Oricum, dupa parerea mea, Claudiu Niculescu e cel mai bun atacant din Romania".
Se gandeste timid la nationala: "Mai e mult de munca pana acolo". Spune ca echipa stie acum ca pe apa cu ce se mananca noul sistem de la Dinamo, 4-4-2. Crede ca "ros-albii" vor invinge si la Liverpool si vor face o figura mare in grupele Cupei UEFA. E convins ca "ros-albii" sunt favoriti la titlu.
Nu e superstitios, dar numarul 17 ii poarta noroc: "Ma gandeam ca voi inscrie. De aceea intru pe teren, sa dau gol. Daca nu dau gol, am facut degeaba umbra terenului". Evident, n-ar juca niciodata la Steaua.
Jucatorul e coleg de camera in cantonamente cu Margaritescu si conduce un VW Golf 4. Viseaza la Spania, tine cu Real Madrid si il are model pe Morientes: "Logic, acum tin si cu Liverpool, noua echipa a lui Morientes". Daca pana duminica prietenii se distrau si il strigau "Ceapa" - "Mananc ceapa, dar nu in cantitati industriale, cum ati crede. Porecla vine de la fratele meu mare, plecat la tara. Mi-a ramas mie!" - toti il alinta acum dupa numele idolului sau. Ce ti-e si cu destinul!... Rebelul care intarzia in cantonamente e astazi erou!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.