Remus Ionut mergea adeseori cu prietenul sau Gheorghe sa culeaga lemne de foc. Asa s-a intamplat si acum doua zile. Au baut, insa, si mai multe pahare cu alcool. Au inceput sa se certe, iar Remus a pus mana pe un par si si-a lovit amicul de 17 ani
Remus Ionut mergea adeseori cu prietenul sau Gheorghe sa culeaga lemne de foc. Asa s-a intamplat si acum doua zile. Au baut, insa, si mai multe pahare cu alcool. Au inceput sa se certe, iar Remus a pus mana pe un par si si-a lovit amicul de 17 ani pana cand i-a crapat craniul. Dupa ce a realizat ce a facut, a rupt-o la fuga. Cadavrul a fost descoperit de niste trecatori, iar criminalul a fost prins imediat. "Suspectul a fost retinut si prezentat instantei de judecata, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pe 20 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor", ne-a declarat comisarul Liviu Naghi, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov. Criminalul si-a recunoscut fapta si risca sa stea 10 ani dupa gratii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.