Victima a unui atac premeditat, un executor judecatoresc din Pitesti se zbate intre viata si moarte la spital. Batut cu bestialitate de doi indivizi, ieri dimineata, Emanoil Aron Bucescu, 56 de ani, a cazut victima a doua oara razbunarii unor persoan
Victima a unui atac premeditat, un executor judecatoresc din Pitesti se zbate intre viata si moarte la spital. Batut cu bestialitate de doi indivizi, ieri dimineata, Emanoil Aron Bucescu, 56 de ani, a cazut victima a doua oara razbunarii unor persoane pe care, probabil, le-a deranjat prin meseria pe care o practica.
Ieri dimineata, in jurul orei 9.00, barbatul, membru al Camerei Executorilor Judecatoresti (CEJ) Pitesti, a fost victima unui atac comis de doi indivizi la iesirea din scara blocului. Bucescu este specializat in executari imobiliare in cadrul BEJ "Bucescu, Ioana, Negoescu, Copaci", iar in urma cu o luna si jumatate a mai trecut printr-o astfel de "experienta". Ieri, Bucescu a fost lovit cu o arma alba, atacatorii mutilandu-i, practic, intreaga fata. Victima a fost internata in aceeasi zi in spital, intr-o stare foarte grava.
Potrivit unui comunicat, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania (UNEJR) reaminteste ca de cate ori a avut ocazia a prezentat pericolele si presiunile la care sunt supusi executorii judecatoresti in exercitarea profesiei sau ca o consecinta a asumarii ei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.