Mittal Steel Galati a investit 50 milioane dolari pentru modernizarea si retehnologizarea furnalului numarul 3 al combinatului, informeaza un comunicat de presa al companiei. Cu o capacitate de 1.700 de metri cubi, furnalul a inceput deja productia.
Mittal Steel Galati a investit 50 milioane dolari pentru modernizarea si retehnologizarea furnalului numarul 3 al combinatului, informeaza un comunicat de presa al companiei. Cu o capacitate de 1.700 de metri cubi, furnalul a inceput deja productia. Tehnologia utilizata respecta reglementarile europene in domeniul protectiei mediului inconjurator. "Pornirea celui de-al treilea furnal al combinatului poate duce la o crestere a productiei cu circa 20 la suta", a declarat Kap Singh, directorul general al Mittal Steel Galati. Se poate atinge, astfel, un nivel al productiei de aproximativ 14.000 de tone de fonta pe zi. "Dupa o perioada de stagnare, piata internationala a otelului da semne de redresare. Ca urmare, suntem increzatori ca ne vom putea mentine tintele de productie stabilite pentru acest an", a completat Singh.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.