cele mai elementare notiuni de exprimare? La aceasta intrebare am ajuns dupa ce am aruncat un ochi in cateva declaratii scrise de soferi dupa accidentele rutiere. Va prezentam cateva "creatii" ale unor soferi ceva mai stresati decat elevii ce sust
cele mai elementare notiuni de exprimare? La aceasta intrebare am ajuns dupa ce am aruncat un ochi in cateva declaratii scrise de soferi dupa accidentele rutiere.
Va prezentam cateva "creatii" ale unor soferi ceva mai stresati decat elevii ce sustin un examen de bacalureat sau testare nationala:
"O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.". "M-am lovit cu un camion stationar venind din sens in-vers". "incercand sa omor o musca, am intrat cu masina intr-un stalp de telegraf". "Stalpul de telegraf se apropia repede. Am incercat sa virez in afara directiei lui cand el m-a lovit in fata". "Conduceam masina de 40 de ani cand am adormit la volan si am avut un accident". "Ca sa evit lovirea barei masinii din fata am calcat pietonul". "Cealalta masina a intrat in mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei". "Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt intr-o scula de masina cu o gura mare". "Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine. Asa s-a provocat un grav accident". "Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet". Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca): Cum ati avertizat dv.? "Claxon"; Cum a avertizat celalalt? "Muuu!"
"Cand m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut in locul in care un semn stop nu mai aparuse vreodata". "Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata". "Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat. Pietonul nu stia in ce directie sa se indrepte, asa ca l-am calcat". "Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.