fost sa plecam invinsi de acolo si sa nu obtinem nici macar un punct. Echipa a jucat altceva fata de ceea ce am vazut in primele cinci etape (n.r. FC Vaslui a fost pregatita in acest interval de Basarab Panduru), ceea ce ne determina sa credem ca adu
fost sa plecam invinsi de acolo si sa nu obtinem nici macar un punct. Echipa a jucat altceva fata de ceea ce am vazut in primele cinci etape (n.r. FC Vaslui a fost pregatita in acest interval de Basarab Panduru), ceea ce ne determina sa credem ca aducerea lui Rednic va schimba cu mult in bine jocul formatiei noastre", a spus Porumboiu. Patronul clubului a precizat ca noul antrenor are puteri depline la FC Vaslui: "Rednic este cel care va hotari totul asupra modului de joc si a achizitiilor care se impun. El nu este numai antrenor, ci are puteri depline asupra a ceea ce inseamna FC Vaslui".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.