Motoractive Leasing este prima firma de leasing din afara segmentului bancar invitata sa faca parte din Asociatia de Leasing Bancar (ALB), a anuntat firma intr-un comunicat. Societatile de leasing bancar si-au facut propria asociatie pentru a fi sepa
Motoractive Leasing este prima firma de leasing din afara segmentului bancar invitata sa faca parte din Asociatia de Leasing Bancar (ALB), a anuntat firma intr-un comunicat. Societatile de leasing bancar si-au facut propria asociatie pentru a fi separate in ochii opiniei publice de celelalte firme de leasing. De aceea, dupa cazul MTS Leasing, membrii ALB nu au suferit la capitolul incredere. "Prin calitatea noastra de firma de leasing independenta vom aduce in cadrul asociatiei o noua perspectiva si suntem increzatori ca experienta noastra de peste 7 ani in domeniu va contribui in mod pozitiv la eforturile ALB de dezvoltare a unui mediu de leasing sanatos", spun oficialii Motoractive in comunicat.
Infiintata in anul 1998, Motoractive este subsidiara grupului Leasemart Holding BV (Olanda), al carui capital social este detinut de Fondul Romano-American pentru Investitii (FRAI) - 80 la suta si de DEG Deutsche Investitions - und Entwicklungsgesellschaft GmbH - 20 la suta. In prezent reteaua teritoriala a companiei cuprinde noua locatii: Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Bacau, Craiova si Constanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.