asigurat la trecerea de nivel peste calea ferata motivand ca era ceata si nu a vazut trenul venind. Locomotiva a lovit saua camionului, moment in care s-a deschis oblonul. "Mecanicul locomotivei, Danut Bogia (51 ani), din Piatra Olt, a fost ranit gra
asigurat la trecerea de nivel peste calea ferata motivand ca era ceata si nu a vazut trenul venind. Locomotiva a lovit saua camionului, moment in care s-a deschis oblonul. "Mecanicul locomotivei, Danut Bogia (51 ani), din Piatra Olt, a fost ranit grav, fiind in stare de inconstienta, motiv pentru care a fost trimis la spital la Bucuresti, cu leziuni la cap. Firma care inchiriase camionul apartinea Mariei Tudor si transporta carbunele de la Exploatarea Miniera Berbesti la CET. soferul camionul nu avea ce cauta in acel loc, el abatandu-se de la ruta stabilita de Consiliul local judetean si reprezentantii de la Regia de Drumuri, pentru a nu fi oprit si controlat de autoritatea rutiera", a spus ieri seful IPJ Valcea, cms. sef Adrian Cazan. Circulatia feroviara a fost intrerupta o ora.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.