Guvernul spaniol a anuntat sporirea drastica a controalelor de securitate la avioanele civile, in urma catastrofelor aeriene produse in august, transmite Mediafax. Acest "plan de soc", adoptat de Consiliul de Ministri, prevede inspectarea a 3.350 de
Guvernul spaniol a anuntat sporirea drastica a controalelor de securitate la avioanele civile, in urma catastrofelor aeriene produse in august, transmite Mediafax. Acest "plan de soc", adoptat de Consiliul de Ministri, prevede inspectarea a 3.350 de avioane straine si a 4.709 de aeronave nationale in timpul legislaturii in curs. Planul guvernamental va avea un buget de 18 milioane de euro pentru anul 2006. Contrar altor state europene (Elvetia, Belgia, Franta, Marea Britanie), Spania nu a publicat lista neagra a companiilor aeriene interzise pe teritoriul sau, dar colaboreaza pentru elaborarea unei liste comune pentru intreg teritoriul UE.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.