Comercializarea autoturismelor de import in sistem leasing castiga teren in fata creditului bancar sau platii in numerar. Peste jumatate dintre cei care si-au achizitionat masini straine noi in perioada ianuarie-august au preferat leasing-ul, care de
Comercializarea autoturismelor de import in sistem leasing castiga teren in fata creditului bancar sau platii in numerar. Peste jumatate dintre cei care si-au achizitionat masini straine noi in perioada ianuarie-august au preferat leasing-ul, care detine un avans de patru procente fata de cash si rate impreuna. Autoturismele noi de import achizitionate in leasing pe piata romaneasca au totalizat, in luna august, 4.588 de unitati, cu 63,62 la suta mai multe fata de perioada similara a anului 2004, insa cu 10 la suta in scadere fata de iulie, indica datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.