Cea de-a treia infrangere consecutiva de acasa l-a facut pe patronul Jiului, Alin simota (foto), sa declare: "Practicand teoriile domnului Chirila ne indreptam incet dar sigur spre retrogradare. Este clar ca trebuie sa schimbam ceva. Nu putem contin
Cea de-a treia infrangere consecutiva de acasa l-a facut pe patronul Jiului, Alin simota (foto), sa declare: "Practicand teoriile domnului Chirila ne indreptam incet dar sigur spre retrogradare. Este clar ca trebuie sa schimbam ceva. Nu putem continua sa ne amagim si sa ne calauzim dupa teoriile neaplicabile ale domnului Chirila. Suporterii sunt indreptatiti sa ceara demisia, poate chiar si a noastra, pentru ca in cele trei etape de acasa ne-am facut de ras". simota a continuat tirul verbal la adresa lui Chirila, precizand: "Dupa teoria domnului Chirila, dupa ce suntem invinsi de o formatie, aceea, pentru el, este cea mai buna echipa. Nu stiu ce o sa mai zica dupa ce vom intalni Steaua, Rapid, Dinamo sau Poli Timisoara. La echipa se intampla niste lucruri care pe mine ma deranjeaza. Noi nu dam ultimatumuri, ci trecem la fapte". Oficialii Jiului au intocmit o lista cu posibilii inlocuitori ai lui Chirila, pe ea figurand, se pare, Sandoi, Marcu si Panduru.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.