Problemele care au urmat lansarii pe piata a Daciei Logan par sa nu mai conteneasca. Rasturnata de nemti, desfiintata de francezi chiar in Hexagon, iata ca masina se confrunta in Romania cu o noua problema. in ultimele luni, multi posesori de Loga
Problemele care au urmat lansarii pe piata a Daciei Logan par sa nu mai conteneasca. Rasturnata de nemti, desfiintata de francezi chiar in Hexagon, iata ca masina se confrunta in Romania cu o noua problema. in ultimele luni, multi posesori de Logan au dat iama in service-urile autorizate dupa ce au inceput sa se confrunte cu aceleasi probleme pe care le-au avut si la clasicele berline de-a lungul timpului si pe care le credeau de mult uitate. Bucuresteanul Dragos Niculae si-a cumparat au-toturismul Logan in luna aprilie a acestui an si dupa cinci luni a constatat ca vopseaua de pe plafon a inceput sa-l paraseasca. Acum, tanarul de 30 de ani se poate "mandri" cu cateva gauri deloc neglijabile in culoarea "albastru marin" a Daciei pe care a dat 7.000 de euro. De parca nu era de ajuns, vopseaua de pe spoilerul din spate a disparut cu totul pe o suprafata considerabila, in urma unei reprize de spalare cu jetul de apa. in prezent, se poate decoji manual. "Problemele au aparut acum trei saptamani. Cei de la Dacia m-au chemat la o constatare, unde au tras concluzia ca pe plafon a cazut un gainat, deci a actionat un agent chimic extern, drept pentru care nu am dreptul la reparatie acoperita prin garantie. Spoilerul mi-l repara in schimb", ne-a marturisit Dragos Niculae. Tanarul spune ca nu l-ar fi deranjat atat de mult situatia in care a ajuns masina lui, daca nu s-ar fi lovit de atitudinea reprezentantilor Dacia. "M-am gandit sa-i dau in judecata. Dar stiu ca mi-as pierde timpul".

Pete de rugina dupa sase luni de la cumparare

in luna august, Catalin sugubete a constatat socat ca la chederul usii spate a Daciei Logan i-au aparut trei pete de rugina pe o suprafata de circa 5 cmp (foto). "Am cumparat masina acum 6 luni. Ma asteptam ca cel putin doi-trei ani sa nu mai aud de rugina la Dacia. Se pare ca m-am inselat! Un strat mai subtire de vopsea nici ca puteau sa dea", spune suparat omul. Pagubitul s-a adresat mai intai dealerului. "Explicatia lor a fost ca cei de la uzina cand au pus chederul la usa ar fi batut prea tare si ar fi lovit partea de deasupra, care a cedat. Vopseaua a crapat, facand loc astfel apei. Au lucrat mult la ea. Rugina era bine intrata in tabla. S-a curatat mult sa se ajunga la tabla neatacata. Mi-au reparat-o sub orice critica, au vopsit cu un burete", povesteste Catalin sugubete. Acesta sustine ca intr-un final a ajuns cu masina la Pitesti, unde producatorul ar fi recunoscut ca vina apartine muncitorului care a fixat chederul.

Garantia la tabla e de 6 ani

Oficialii Automobile Dacia sustin ca sunt la curent cu toate problemele Daciei Logan. "Am avut un singur caz semnalat in privinta vopselei si-l vom trata ca atare. Fiecare caz in parte e analizat cu atentie. Exista chiar un departament specializat care culege periodic date din teren, de la service-urile autorizate, si le prelucreaza. Logan este totusi un model nou", ne-a precizat Silviu Sepciu, purtator de cuvant al automobile Dacia. Potrivit acestuia, garantia automobilului e de 18 luni, iar cea pentru tabla de 6 ani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.