Florence Aubenas, jurnalista de la "Liberation", era asteptata ieri, din clipa in clipa, la Sibiu. Frantuzoaica urma sa participe la nunta lui Sorin Miscoci, cameramanul de la Prima TV, exact asa cum ii promisese in timp ce se aflau captivi in Irak.
Florence Aubenas, jurnalista de la "Liberation", era asteptata ieri, din clipa in clipa, la Sibiu. Frantuzoaica urma sa participe la nunta lui Sorin Miscoci, cameramanul de la Prima TV, exact asa cum ii promisese in timp ce se aflau captivi in Irak. Printre oaspetii de seama s-a numarat si presedintele Traian Basescu, seful statului dorind sa fie alaturi de Sorin si Andreea Costiug la emotionantul eveniment. Dupa ceremonia religioasa desfasurata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, sotii Miscoci si cei 180 de invitati urmau sa petreaca la cabana "Haiducului". Florence Aubenas, colega de captivitate cu cei trei ziaristi romani rapiti in Irak, a fost invitatul-surpriza al nuntii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.