Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, sanctionat cu ridicarea sprijinului politic, risca sa fie exclus din partid fiindca in ultima perioada ar fi denigrat Biroul Permanent Judetean al PD Suceava si pe presedintele organizatiei judetene, a declarat
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, sanctionat cu ridicarea sprijinului politic, risca sa fie exclus din partid fiindca in ultima perioada ar fi denigrat Biroul Permanent Judetean al PD Suceava si pe presedintele organizatiei judetene, a declarat liderul PD Suceava, Eugen Constantin Uricec. Biroul Permanent Judetean al PD Sucedava a luat in discutie, in ultima sedinta, comportamentul din ultima vreme al parlamentarului si a ajuns la concluzia ca acesta intreprinde actiuni in defavoarea partidului.
Presedintele PD Suceava, Eugen Constantin Uricec, a declarat ca Olarean, impreuna cu "doi acoliti", seful sau de birou parlamentar si un membru al PD Radauti - care a fost demis anul trecut din Biroul Permanent Local, face in zona Radauti diverse actiuni pentru a denigra organizatia judeteana a partidului si pe liderul acesteia. "PD nu admite un astfel de comportament", a spus Uricec. Potrivit presedintelui PD Suceava, mai multi membri ai PD care au fost contactati de Olarean, cum ar fi primarii din Ulma si Volovat, au sesizat conducerea judeteana despre aceasta situatie, exprimandu-si indignarea ca deputatul PD a inceput sa faca astfel de actiuni. Uricec a declarat ca Biroul Permanent Judetean al PD Suceava a hotarat sa solicite conducerii centrale a PD sa-l cheme pe Olarean si pe cei "doi acoliti" ai sai sa dea explicatii privind "comportamentul total inacceptabil". Mai mult, Uricec a spus ca va cere chiar excluderea din PD a deputatului Olarean. PD i-a retras sprijinul politic deputatului Aurel Olarean, in urma cu o luna, pentru prejudicii aduse imaginii partidului, dupa ce parlamentarul a fost implicat intr-un conflict cu politistii din Radauti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.