Ministerul Agriculturii si Banca Mondiala vor lansa proiectul "Modernizarea Sistemului de Cunoastere si Informare in Agricultura", in data de 22 septembrie 2005, perioada de implementare a proiectului fiind de cinci ani. Obiectivul general al proiect
Ministerul Agriculturii si Banca Mondiala vor lansa proiectul "Modernizarea Sistemului de Cunoastere si Informare in Agricultura", in data de 22 septembrie 2005, perioada de implementare a proiectului fiind de cinci ani. Obiectivul general al proiectului este de a sprijini Guvernul Romaniei sa imbunatateasca competitivitatea fermierilor si agro-procesatorilor in contextul procesului de aderare la Uniunea Europeana. Acest obiectiv va fi realizat prin modernizarea si intarirea sistemului national de cercetare si extensie; imbunatatirea serviciilor de consultanta; cresterea accesului fermierilor si agro-procesatorilor la cunostinte privind tehnologiile de productie, controlul calitatii, siguranta alimentara, procesare si marketing.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.