Vremea se va raci duminica si luni in toata tara, iar in majoritatea zonelor ar putea cadea precipitatii insemnate, de pana la 50 de litri pe metrul patrat, conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), care a redactat o atentionare meteo r
Vremea se va raci duminica si luni in toata tara, iar in majoritatea zonelor ar putea cadea precipitatii insemnate, de pana la 50 de litri pe metrul patrat, conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), care a redactat o atentionare meteo remisa tuturor prefecturilor.
Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor a trimis, ieri, atentionarea ANM catre toate prefecturile din tara, anuntand autoritatile locale cu privire la faptul ca, duminica si luni, va ploua in cantitati insemnate, iar vremea se va raci. Potrivit atentionarii, de duminica si pana luni va ploua, existand posibilitatea ca, in sudul si in centrul tarii si la munte, sa cada intre 25 si chiar 50 de litri de apa pe metrul patrat.
Concomitent, in cea mai mare parte a tarii, se va resimti o racire mai acentuata in regiunile vestice, centrale si nordice, se mai precizeaza in document.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.