Dorel Fronea se afla de ieri la conducerea Directiei Regionale Vamale (DRV) Bucuresti. Absolvent al Proiectului Tinerilor Profesionisti, cu diploma de manager public in cadrul Institutului National de Administratie, in domeniul luptei impotriva fraud
Dorel Fronea se afla de ieri la conducerea Directiei Regionale Vamale (DRV) Bucuresti. Absolvent al Proiectului Tinerilor Profesionisti, cu diploma de manager public in cadrul Institutului National de Administratie, in domeniul luptei impotriva fraudelor vamale si a coruptiei, fostul sef al Vamii Ploiesti a urmat un curs de specializare si in Marea Britanie. In ceea ce priveste activitatea pe care actualul director executiv al DRV a desfasurat-o la vama Ploiesti, acesta a avut performante profesionale remarcabile, reusind introducerea procedurilor simplificate de vamuire pentru cca. 50 % dintre operatiunile biroului vamal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.